EINE KLEINE NACHTMUSIKNÅGRA TANKAR RUNT LÄGGDAGS.

◊ Jag har jävligt ont i mina ben. Galen gymledare är anledningen. Men jag kan ju inte hjälpa att jag är svagast.
◊ Entalpi = värmeinnehåll = H
◊ Bajskemi.
◊ Imorgon är det fredag igen. Kommer bli bäst.
I LET THE BAD ONES IN AND THE GOOD ONES GOJAG VILL ALDRIG att du släpper min hand.
För om du gör det så försvinner jag med luften. Blir till stoft och kommer aldrig mer tillbaka.

Sämre torsdag får man leta efter.
Jag säger bara fuck off. Och en del var bara inte födda till lärare.

Musik: Indestructible - RobynMR. LARSMER BILDER från igår på min älskade vän Lars. Han är som ingen annan för att göra historian kort.


BECAUSE YOU ARE SOASK ME ANYTIME och svaret skulle ändå bli detsamma.
På rak arm skulle jag säga att Astrid är den vackraste jag vet. Kommer aldrig tröttna på att fota henne.


MUSIK FÖR IDIOTER. PÅ RIKTIGT.MITT BAND ÄR IDIOTISKT.
Så talangfullt, men totalt värdelöst när ingen fått i sig nåt socker. Då förvandlas alla till PMS-monster och lackar sönder på minsta lilla. Men vi klarar allt när det gäller och det är väl ändå det viktigaste?


KANSKE RUNT LUNCH NÅNGÅNGVI HADE DEN GENERÖSA en timme och tio minuter långa lunchrasten idag och då passade det väldigt bra med en kamera i handen. Finare lunchkamrater får man banne mig leta efter!


I'VE NEVER LOVED NOBODY FULLYEN BRA DAG, kan det tyckas som.
Förutom det faktum att jag känner mig fruktansvärt omotiverad. Men kändes som en liten nostalgitripp när jag fick sällskap av en gammal fin vän till bussen. Det märks att tiden går fort nu. Nästan så fort att jag inte hinner stanna upp och säga what the fuck.

Musik: Fidelity - Regina Spektor


EN INTE SÅ HÖSTIG HÖSTDAGÄLSKADE OCKLE.
Ganska amazing att det fortfarande går att fota blommor och sånt, trots att september snart är slut. Och ärligt talat finns det ingen plats jag hellre är på än just här.


DOM KANSKE KROSSAR MIG EN DAG, MEN TILLS DESS VAR DET JAG SOM VANNGE MIG FREDAG NU.
Nej men denna tisdag är faktiskt rätt fin. Ibland är jag så säker att jag vill, men sen så vet jag plötsligt varken ut eller in. Och jag tänker att om saker ändå vore lättare, så vad vore vi? Du och jag, bara molekylmoln i vinden eller finns det nåt mer till livet än bara det här?
Kemilektioner. Med världens segaste lärare. Kan göra en galen.

(Funderar allvarligt på att klippa av hela skiten. Mitt hår är för långt. Men panik ändå, kanske kommer sitta och gråta som tjejerna på Top Model. Skit.)

Musik: Det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp - Markus Krunegård
SOMMAREN INNAN ALLT


fotat av Melanie

SOMMAREN FÖR ETT ÅR SEDAN.
Ibland önskar jag att jag kunde gå tillbaka. Till den tiden då allt var så fritt från bekymmer. Men nuförtiden får jag helt enkelt nöja mig med att kolla på såna här bilder och önska att jag var där.


IN SUCH AN UGLY WORLD, SOMETHING SO BEAUTIFULDET VAR LÄNGESEN mitt hjärta klappade några extra slag.
Även om mitt liv håller på att slås i spillror så finns det något fint i det hela.

Musik: Naive - The Kooks


ME GUSTA EL CUPCAKEMIN SPANJOR ÄR BORTA och jag saknar honom lite trots allt. Så därför tröståt vi chokladcupcakes på spanskan. Varför kan inte alla spanskalektioner vara som denna? Mucho gusto, muy bien, estupendo, perfecto!


UNDERBARA HÖSTÖVERALLT I NYKÖPING.
Det är höst.
Men vi gråter inte för det. För jag vet att du finns där.


AFTERNOON TEAJAG ÄR NOG LITE KÄR i denna söndag!
Vi hade försenat födelsedagsfirande hos Hanna med scones, tårta, kakor, fyra marmeladsorter och massa massa te. Det perfekta sättet att tillbringa en söndag på. Otroligt fina vänner man kan ha.


ONE TWO THREE FOUR / UNO DOS TRES CUATROFREDAG. Slutade med att jag och min lulliga spanjor vandrade hemåt i höstmörkret efter en fin fest med massor av andra spanjorer. Vi dansade som aldrig förr, för spanjorer (och i synnerhet spanska killar) dansar non-stop verkligen! Fin kväll, fint folk och jag kan inte vänta tills jag ska till Barcelonaaaaa oh my god....!


BLACK AND WHITEGLADA MÄNNISKOR. Maybe it's Friday?


DET VAR EN GÅNG ETT NYKÖPINGIBLAND KAN NYKÖPING vara så himla fint. Inte bara en tråkig håla nånstans i Sverige, utan en fin tråkig håla!


HEJ JAG ÄR INTE HÄR

KÄNNER ATT MITT BLOGGANDE inte varit särskilt aktivt på sista tiden. Men jaaa, sedan jag-borde-ha-dött-dagen har jag hunnit få nagelbandet på ena tån krossat och en fucking fågel sket fågelbajs rätt i håret på mig igår. Jag har även fått tampas med en och annan spanjor, samt gjort bort mig fler gånger än jag vill minnas. Men jag lever trots allt. Shit alltså.


STOCKHOLM BY DAYSTOCKHOLM som sagt. Den har sina charmiga stunder ibland. Idag såg jag statsminister Reinfeldts vackra flint när han strosade fram på Drottninggatan. Och vi hälsade på Maud Olofsson också (oh my god!!!!!!!!!! haha), hon var jättesnäll och gav oss blommor. Fin helg.

WE WILL ROCK YOUKANSKE ÄR DET JAG som är för mycket Queen-nörd, eller så var musikalen We Will Rock You helt enkelt awesome. Jag fattar fortfarande inte hur ett band har kunnat påverka världen så inihelvetes mycket. Och jag minns ännu rysningarna när tonerna till Bohemian Rhapsody flödade ut. Shiiiiieeet.

Musik: We Will Rock You - Queen

PROLOGHELGEN VAR. Wow. Underbar. Har en massa bilder!

STAD I LJUSDEN HÄR HELGEN befinner jag mig i en vacker, gammaldags lägenhet någonstans i vår huvudstad. Typ en sån här lägenhet, fast i Göteborg - det är drömmen. Jag drömmer mig bort alltför ofta nuförtiden.

YOU USED TO SAY LIVE AND LET LIVEJAG TRODDE att jag skulle dö idag. Helt ärligt.

Min dag började ironiskt nog med att jag sjöng på Live and Let Die. Då visste jag i och för sig inte att låten skulle få en högre innebörd inom en timme. 
För det var när jag skulle in genom porten till skolan som jag borde ha dött. Plötsligt svartnade det till för ögonen när den där helvetesdörren krossade min vänstra skalle och jag knappt kände smärtan för att det gjorde så satans ont. Fast jag överlevde. Men nåt måste ha dött. Hejdå hjärnceller.

Musik: Live and Let Die - Paul McCartney

WE DON'T LIKE THURSDAYSSÅ MYCKET ATT GÖRA, så lite tid att göra det på. Jag vill jag vill jag vill, jag hinner inte!!! Och alla jävla potenslagar kan ju seriöst gå och köra upp sig nånstans, jag gillar inte er och jag gillar definitivt inte torsdagar.


HELP! I NEED SOMEBODYJAG ÄLSKAR ENSEMBLE. Och jag älskar mitt band. Men jag skulle inte älska ensemble om jag inte hade mitt band. Alltså älskar jag mitt band mer.

Idag körde vi Beatles. Extremt fint. Och vi vill inte låta skrytiga, men vi är typ bäst (tror vi själva i alla fall). Watch out bitches.

Musik: Help! - The Beatles

ONSDAG/WEDNESDAY/MIÈRCOLESJAG GILLAR denna onsdag, trots en regnig morgon, trots en packad buss, trots en cpbajsjävlaskit-diagnos på engelskan (som jag för övrigt tänker skratta åt och knyckla ihop och begrava i en papperskorg) och trots alla fysikläxor, matteläxor, alla läxor!!!

Jag är så fruktansvärt trött att jag blir pigg.
Jag är så sur att jag blir glad.
Jag är så otillräcklig men ändå bäst.
Fuck you life.

ETT INLÄGG SÅHÄR RUNT LÄGGDAGS

JAG GILLAR SKARPT människan som spenderade sin tisdagskväll genom att tagga varenda meningslösa grej i mitt album. Fint att veta att någon är lite mer patetisk än somliga andra. Puss på dig Totte hihihohiho! Godnatt.

WHEN IT RAIN AND RAIN AND RAINSDET HAR NÄSTAN regnat konstant idag och jag fick tillfället att känna mig som en elegant gammal dam med mitt fina, bruna paraply. Ett paraply till att skydda sig mot regnet. Mot all olycka i världen.

Musik: Rain - MIKA


SIMPLA TING
GIRL AND THE COCKTAILSÅ HÄR KALASFIN var Melanie, ready for some cocktails. Gillar att tån sticker ut där!


ASTRIDOM DET ÄR NÅN jag inspireras av, så är det Astrid. Jag har velat fota henne hur länge som helst och igår blev det av! Grymt vacker människa.


BEND ME, BREAK ME ANYWAY YOU NEED MELIVET ÄR LITE karusell just nu. Oftast rätt upp och plötsligt neråt.

Idag var i alla fall ett uppsving från igår. I skolan fanns en fin människa som fick mina tankar att sväva iväg flera gånger och jag stannade väl där nånstans bland rosa moln för resten av dagen. Dessutom insåg jag för hundraelfte gången att jag har världens bästa vänner. Livet är gött sometimes.

Musik: I think I'm paranoid - Garbage


PÅ VÄG TILL MIN FINAIDAG VAR DET ÄNTLIGEN lite höstigt i luften! Japp, äntligen. Idag ville jag faktiskt ha höst. Vill ha på mig svart utan dåligt samvete, vill frysa lite så man längtar till värmen inomhus. Äntligen, helt enkelt.


WHERE THE SADNESS GROWSDET FINNS MYCKET FÖRUNDERLIGA saker omkring oss. Jag har en omänskligt hög maxpuls t ex. Och jag hittade ett gammalt äpple i min träningsväska som legat där i cirka tre månader nu. Inte en enda fläck på det äpplet, fortfarande grönt och fint på utsidan. Men det är säkert ruttet på insidan, typ som jag just nu.

Musik: 18 karat gold - Johnossi


HON BÖRJAR PÅ JEN OTROLIGT fin tjej det där.


I DON'T CARE WHAT THE WHISPERERS SAYJAG ÖNSKAR att en del kunde sluta vara all over my face ibland. Och efter att ha lyssnat på en partidebatt i två timmar idag så är jag himla trött på morötter och piskor och pajkastning. Skippa skitsnacket och agera istället!

Musik: Pack up - Eliza Doolittle


I'M GOING DOWN WITH THE SUNHEJ HOPP i lingonskogen! Okej, det börjar bli tröttsamt med fler skogsbilder, men det är bara för kul att vara ute och fota där. Ett mycket bra sätt att tillbringa sin måndagseftermiddag på!

Musik: Blue Lining White Trenchcoat - Mando Diao

YOU HAVE AN ADMIRERNÅGON ÄR VISST lite populär här. Bara några av alla blommor och buketter som min madre fick på sin födelsedag. Och jag kan passa på att fota mitt favoritstileben!


FADING INTO BEAUTIFUL LIGHTJAG ÄLSKAR MIN SKOG. Det var värt alla tusen myggbett för att få känna sig som en liten skogsälva.

Musik: Everybody's changing - Keane

TO LIVE FOREVERFREDDIE MERCURY. Fortfarande larger than life och kommer fortsätta inspirera flera generationer i all evighet.


EL SÁBADO


EN ÄR KROSSAD, EN ÄR DINNÅGRA VISDOMSORD såhär runt midnatt.


MADREDET HÄR ÄR VÄRLDENS FINASTE MAMMA. Hon fyller år idag. Tusen grattis räcker nästan inte till.


THROUGH THE FOREST, DOWN TO YOUR GRAVEDET FINNS GANSKA mycket trevlig skog runt hörnet. Perfekt att ströva omkring i om man känner för det!


KÄRA DU
SIMON SAYSVI FIRADE SIMON IDAG genom att äta ute på lunchen. Finare vänner går nog inte att få.DO IT BETTER THAN ANYBODY YOU EVER SEEN DO ITSO GOODNIGHT cruel world, I see you in the morning.


RSS 2.0