YOU DON'T KNOW HOW LOVELY YOU ARESOLUPPGÅNG I OCKLE. Underbart.

Ibland vill jag prata med dig. Men så vågar jag inte. Hindras av något. Kan inte. Vill inte. Fast jag vill ju? Vad vill jag nuförtiden?


I REALLY DON'T LIKE THE WAY YOU SMILEBLIR SÅ TRÖTT på gnälliga tjejer, packade korridorer för att nåt ljushuvud tyckte att vi skulle ta in fler ettor, korv stroganoff, spöregn, spanska och massa massa mer. Fast ärligt talat är jag på grymt bra humör egentligen! En fin Hanna fyller dessutom år idag, vad jag önskar att jag kunde se henne nu.


[SKINNY GENES]

I really don't like your skinny jeans
So take them off for me
Show me what you've got underneath
So we can do this properly

I really don't like the way you smile
When you think you're right
But I will forgive you, the yolk is in the middle
And we're chewing through the wire
- Eliza Doolittle -

Kul när man hittar en trevlig låt lite random sådär.


SOMMAREN SNURRAR FORTKVÄLLEN I OCKLE. Sitta på nåns altan. Latte, chips, kladdkaka, tacos och vattenpipa. Ett recept på en perfekt sista sommarkväll.


VACKERT


SOMMARSOL HOS JENNIFERHÄR TILLBRINGADE JAG större delen av min eftermiddag igår. Blåbärscheesecake, päroncider och fina vänner.


I PRETEND LIKE YOU'RE NOT REALMYCKET, MYCKET FIN DAG förutom att jag saknade dig något fruktansvärt så fort jag hörde en låt som påminde mig om dig. Undrar var du är. Vad du tänker på. Om du tänker på mig? Latte och vattenpipa kan göra en väldigt tankspridd.


EVERYTHING ABOUT YOU IS HOW I'D WANNA BEJAG ÄR BARA så super-duper-mega-dega-glad idag av ingen särskild anledning alls! Ibland blir det så rätt bara.


BLODRÖDAALLT KAN MAN HITTA i mammas skattkista! Älskar att fynda hihiho.


MITT UTE I TROPIKENMIN FINA KLASS och jag var även idag ute på äventyr! Den här gången besökte vi ett spännande stålverk i staden som Gud glömde och blev guidade genom den nästan tropiska våtmarken (vårt avloppsreningsverk). Mucho gusto.


WHERE ARE YOU GOING NOW FRIENDDU ÄR VACKER.


SEE YOU AT CAMPMIN FINA KLASS och jag var idag på Boda Camp nånstans i Ockle.
- Vad gör vi? Nu kör vi!
Underbar start på året säger jag!


CASA DE MELANIESÅHÄR SÅG DET UT hos min kära vän igår. Det är en dröm att fota hos henne.


UNDERBARA DUHON ÄR utom denna värld, över allas liga och helt enkelt unik på alla sätt. Det du.


CAN WE BRING YESTERDAY BACK AROUNDIGÅR KVÄLL var den finaste jävla kvällen på väldigt, väldigt länge. Man måste ha varit där för att förstå känslan, för jag kan ändå inte beskriva den.

Jag vaknade till liv av en piruett - vaknade till liv från min enformiga jobbsommar och kände mig äntligen så levande. Och när jag stod där i mitten av publikhavet och dansade som en galning till tonerna av Timo Räisänen kunde jag inte känna annat än lycka. Omkring mig fanns mina bästa vänner och vi dansade alla med samma puls och samma slag i hjärtat. Vid min ena sida fanns dessutom en kille som jag för lite mer än ett år sen dansade lika galet med på en helt annan konsert. Och vid min andra sida fanns killen som betydde allt förra hösten. Men framförallt visste jag att en ännu finare vän fanns nånstans bakom mig i havet av glada människor och väntade på mig.
Definitivt en kväll värd att minnas.TYP


I LOVED YOU FOR A VERY LONG TIMESUPER HOT GIANT ALIEN. Obeskrivligt bra. Ett av alla band jag såg igår på Typ en festival.

CLICKEN AV ALLA underbara människor jag träffade igår. Och jag har så mycket bilder att visa att jag knappt vet vad jag ska göra av dem!

VI VILL JU BARA ANDASSTOCKHOLM STAD. Tack och lov att man inte bor där trots allt.
Idag ska jag och mitt flottiga hår ut på Typ en festival. Typ asbra.


[NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT]

Dom är uppe på taken, alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort, när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann
- Håkan Hellström -

Jag har bara Håkan och Oskar på huvudet idag som du kanske märker. Fin kvällsmusik.


TORSDAG KVÄLL


HITTADE ETT GAMMALT halsband hos min madre. Enkelt och fint. Ska nog föreställa olivblad eller nåt?


VI BLIR ALDRIG SOM DOM FRÅN STAN


LYSSNAR PÅ Oskar Linnros och peppar inför en tur till Stockholm imorgon. Sen på kvällen vet jag inte riktigt vad som händer, men jag vet att det kommer bli bäst. Och vi sa - vi blir aldrig som dom från stan!


QUÉ PASA


IDAG HAR JAG sett en överkörd ekorre, träffat en kär vän, gått på utställning, sett och lyssnat på Sveriges statsminister och finansminister (två i en smäll kan man väl säga!), ätit glass och fönstershoppat. Kanske dags att göra något vettigt de här sista dagarna?


DEN DÄR KVÄLLEN FÖR LÄNGESENVILL TILLBAKA. Den där kvällen. Bara en i mängden fast ändå speciell.
Definitivt en kväll jag kommer minnas.
Och jag kommer minnas dig.

GLADER

JUST NU SITTER min kärakära vän Lisa på bussen hit. Bara tanken på det gör mig glad, hihohiho! Bra start på semestern, nu kör vi.


FRAM TILLS NUEN SAMLING favoritbilder från sommaren. Det är fan bara en vecka kvar nu. Shit.

JAG ÖVERLEVDEJAG KAN INTE FATTA HUR men jag överlevde sommaren! Det är nu som jag blickar tillbaka på juni/juli/augusti och tänker: hur fan klarade jag av den där veckan? Den där månaden? Den här sommaren?!?!
Och nu. Aldrig mer svett och slit med beställningar, det eviga pipandet överallt i köket, den vidriga stanken när man tar av sig skorna efter ett arbetspass och allt allt allt.

Bilderna är för övrigt tagna på vägen till jobbet för sista gången. Hallelujah på det.


IGÅR VAR DET LÖRDAGHÄR VAKNADE JAG igår morse och det var underbart. Tills jag kom ihåg att jag skulle till jobbet. Typiskt.

[WON'T BE LONG]

'Cause I won't and I can't - and I don't understand
You become what you hate or you hate what you become

Got me a ticket and I won't be long
'Cause I can't go on and I gotta get gone
- The Hives -


UTE PÅ ÄVENTYRVI VAR I STADENS alla hörn och kanter i fredags. På våra cyklar begav vi oss ut på äventyr med Who says på huvudet och den eviga raden "who says I can't get stoned" på läpparna. Vi åt massa gott, skrattade och ja, vi grillade bananer över en brasa blåbärsris. Finfint.


FÖR SISTA GÅNGENOM GANSKA SÅ EXAKT tolv timmar kommer jag att slita under mitt absolut sista arbetspass denna sommar. And I couldn't care less. Gissa om jag är redo för en veckas sommarlov?


[FOCKER]

What have I said?
Give me a clue, what have I done to you?
Whenever I'm there
You give me a stare, breaking my heart in two
- Late of the Pier -TRIANGLAR


TRE PRICKAR på armen kan man måla en triangel av. Typ nåt sånt som bara Melanie tänker.


BY THE WALL


ÄNNU ETT sånt där halvkreativt ställe att hänga på här i stan. Även detta från gårdagen.


ROSA


UNDRAR HUR LÄNGE till man kan fota blommor? Fast onödigt att tänka på hösten nu när det återigen är världens värmebölja!

HIMMELSK RÖRAJAG KONSUMERAR sjukt mycket glass dessa dagar. Idag förde glassen mig och två bästa vännner till en park där det vanligtvis konsumeras alkohol och där satt vi med varsin glass och en påse pommes. Jag älskar att vara ledig.

Förresten, skulle inte vara helt fel att sitta i den där luftballongen och flyga långt, långt härifrån.


JORDGUBBSMILKSHAKEJAG VAR SÅDÄR lagom småtjurig när jag började jobba idag. Dels för att saker och ting dröjde och dels för att en och annan gnällig kollega med pms kom och hackade på mig.

Men plötsligt stod han där.
Han som ALLTID beställer jordgubbsmilkshake.
Låter förmodligen hur töntigt som helst, but he made my day. Konstigt hur så små saker kan göra en så enormt glad.


MÅNDAGINTE LÅNGT kvar nu. Känns helt overkligt. Sen när är hösten på väg?


RSS 2.0